Kengät

Mittatilauskengät vastaamaan sitä mitä voit kengiltä toivoa

Teen reunoskenkiä mittatilauksena täysin toiveiden mukasesti. Klassista tai ei melkein jokainen idea on räätälöitävissä vastaamaan sun tyyliä ja tarpeita.

Mieti tuo yllämainittu tarjous yhdistettynä mittatilauslesteihin, jotka takaa sen että kengät myös tuntuu hyvältä. Istuvuuskysymys on mulle erittäin tärkeä ja sen vuoksi kengissä on myös täysi istuvuustakuu.

1 / 3
1 / 2

Mikäli hinnastosta puuttuu jotain, se mitä todennäköisemmin sisältyy hintaan. Jos et löydä laajasta tarjoamastani nahkavalikoimasta mieluisaa, voin järjestää toiveesi mukaisen nahan kunhan siihen löytyy kenkien laatua vastaava vaihtoehto. Pääset myöskin tutustumaan nahkoihin ja erityistoiveisiin tarkemmin, kun lähdemme suunnittelemaan sinulle mieluisaa kenkää.

Hintaan sisältyy pölypussit, kenkiin sopiva vaha sekä setripuiset lepolestit. Voit halutessa tilata kenkiin bespoke-lepolestit +100€

Tilatessa, otan kengistä 500€ ennakkomaksun ja loput kengistä maksetaan, kun jalassasi on mieluisat ja hyvin istuvat kengät.

33way pidättää oikeuden hinnanmuutoksille (ei koske jo tilattuja kenkiä)

Miksi mittatilauskengät?

En väitä että mittatilauskengät olisi ainut kestävä taikka hieno ratkaisu kengille. Mittatilauskenkien tarkoitus on yhdistää yksilöllinen idea mittatilauslesteihin ja tehdä kengät joka osaalueelta vähän paremmin. Tämän seurauksena saadaan yksilöllinen kenkä istumaan jalkaan mahdollisimman hyvin, kengän olessa vähän kestävempi, hienompi sekä paremman tuntuinen.

Mikäli mittatilauskengät kuulostaa ratkaisulta tarpeeseesi, sovi kanssani tapaaminen jalanmittaukseen Hiedanrannan pajalle, Tampereelle. Tapaamisessa kartoitetaan myös kengän ulkonäkö, käyttötarpeet sekä niihin pohjautuvat nahkavalinnat.

Mikäli et pääse vierailemaan pajallani Tampereella, käyn myös aika-ajoittain Helsingissä ja Oulussa. Eli jalanmittaus voi onnistua myös nimittämässäsi kohteessa.